Aanpak

Ieder ontwerpbureau werkt anders, daarom leg ik je graag in drie stappen uit hoe ik werk. Mocht je hier vragen over hebben kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Stap 1

In het eerste gesprek nemen we jouw opdracht door. We bespreken jouw wensen, de doelgroep, jouw voorkeuren en de boodschap die je wilt overbrengen. Daarnaast bepalen we op welke termijn de ontwerpen klaar moeten zijn. Ik stuur je aan de hand hiervan een offerte. Deze zal op "no cure, no pay" basis zijn. Hierna besluit je of je wel of niet door wilt gaan. Het gesprek is geheel vrijblijvend en kan ook telefonisch.

Stap 2

Als je akkoord hebt gegeven ga ik voor je aan de bak! Je ontvangt 2 tot 3 ontwerpen. Je geeft mij aan welke je het meeste aanspreekt en geeft mij eventuele verbeteringen die je graag doorgevoerd ziet. Indien je toch een ander ontwerp wilt, maak ik er nog één extra op basis van jouw feedback op de huidige designs.

Stap 3

Ik perfectioneer het gekozen ontwerp totdat het volledig naar je zin is. Daarnaast stuur ik je nog verschillende kleur- en lettertype-opties. Indien jij aangeeft dat ook jij helemaal tevreden bent, zal ik de bestanden aanleveren in verschillende, benodigde bestandsformaten. Vanaf dat moment heb je ook de volledige eigendomsrechten van het ontwerp. Desgewenst kan ik je begeleiden in het druk-proces.

Bekijk het werk

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn werk? Bekijk mijn portfolio.

Portfolio

Diensten bekijken

Meer informatie over welke diensten ik aanbied? Klik hieronder voor meer informatie.

Diensten

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je graag met mij werken? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Contact