Hi! Ik ben Britte van Weert en ben de ontwerpster achter Bloom Designs. Met veel enthousiasme ben ik met Bloom begonnen in 2018. Vrienden, familie, en collega’s die mijn passie voor tekenen en illustreren zagen, vroegen mij geregeld om designs voor hun te maken. Zodoende ben ik begonnen mezelf aan te leren om met professionele programma’s zoals Adobe Illustrator en InDesign te werken. Ook deed ik zo ervaring op met het laten drukken van ontwerpen en ontwikkelde ik me snel in het realiseren van een goed eindproduct. De positieve reacties op mijn ontwerpen moedigden mij aan om mijn hobby naar het volgende niveau te brengen. Zo is Bloom Designs opgebloeid!

Ik werk met veel passie en plezier. Creativiteit is voor mij een grote uitlaatklep naast mijn baan als verloskundige. Het vult hierin dan ook erg goed aan. Door het zijn van verloskundige is mijn inlevings- en luisterend vermogen erg groot en is mijn aanpak hierdoor erg persoonlijk en laagdrempelig. Ik streef naar een zo’n fijn mogelijke samenwerking met het beste resultaat!

Ik ben creatief, laagdrempelig, enthousiast, oplossingsgericht, flexibel en doe mijn uiterste best jou het resultaat te geven waar je trots op kunt zijn!

Neem contact op!

Heb je vragen of wil je graag met mij werken? Neem vrijblijvend contact op!

Contact