Voor Verloskundigen Praktijk Lavita is mij gevraagd een nieuw zwangerschapsmapje te maken met een bijbehorend informatieboekje. Lavita is een warme, cliëntgerichte praktijk welke laagdrempelige en hoogwaardige zorg levert. Daarom is er gekozen voor foto’s met een warme, open uitstraling en is de rest van het drukwerk professioneel en overzichtelijk gehouden.

Het mapje is in A5 formaat gemaakt van stevig karton. Aan de binnenkant zit er een gevouwen rand waar achter het informatieboekje, zwangerschapskaart van de zwangere en overige informatie achter bewaard kan worden. Aan de achterkant van het mapje is er ruimte om de afspraken van de client te noteren. Ook zijn belangrijke contactgegevens van de praktijk aan de binnenkant gedrukt zodat de clienten deze gemakkelijk kunnen vinden bij bijvoorbeeld een spoedgeval.

Het informatieboekje is tevens in A5 formaat gemaakt zodat deze makkelijk in het mapje bewaard kan worden. Ik heb hierbij de tabellen en illustraties mogen ontwerpen en gezien mijn achtergrond als verloskundige heb ik tevens de inhoudelijke teksten verzorgd.


  • Project Name Verloskundigenpraktijk Lavita
  • Date 13 november, 2018
  • Category Zakelijk Drukwerk